Onze beschikbare B&B kamers

Bed en Breakfast “Berghs Buitenleven” bestaat uit 2 Bed en Breakfasts die uiterst comfortabel zijn ingericht met een eigen entree, en een compleet ingerichte keuken, badkamer en terras.

B & B Herperduin heeft een woonkamer met een tweepersoonsbed, compleet ingerichte keuken met inductie kookplaat, combimagnetron en koelkast, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en een terras waar u kunt zitten.

B & B Maashorst heeft een woonkamer met een compleet ingerichte keuken met inductie kookplaat, combimagnetron en koelkast, een slaapkamer met een tweepersoons boxspring, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens heeft u beschikking over uw eigen omheinde tuin met veel privacy en hoe heerlijk is het om onder uw eigen overkapping van een heerlijk kopje koffie of thee te genieten.


Paardenboxen

Wilt u uw paard meenemen? Geen probleem, voor de paarden liefhebbers beschikken wij over een weiland en twee paardenboxen. In de directe omgeving liggen erg mooie ruiterpaden. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


Impressie Berghs Buitenleven