DE MAASHORST: HET OERGEBIED VAN BRABANT

De Maashorst het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant is? Maak tijdens je avontuur kennis met de wilde grazers, wijstgronden en stuifduinen. Hier vindt je veel wandel- en fietsplezier voor alle leeftijden.

 


Natuurgebied Herperduin

In dit gebied vind je prachtige bossen, stuifzandrestanten en enkele plassen, namelijk het Klompven en het Groot Ganzenven. Het is er heerlijk wandelen. fietsen en ruiteren. Voor de waaghalzen zijn er ook enkele Mountainbike-routes te vinden. Nog niet voldoende avontuur? Volg je oerinstinct naar Herperduin en spot de Exmoorpony, Tauros en das in het wild. Deze prachtige natuurparel mag je niet missen!


Fietsen in de omgeving

Gewapend met je bidon en fiets trek je de ongerepte natuur van de omgeving in.  B & B Bed Berghs Buitenleven ligt vlakbij fietsknooppunt 16 en er zijn verschillende fiets- en mountainbike routes. Kies je route en ga!

 

Verblijf je in B&B Berghs Buitenleven dan is het mogelijk om op 400 m afstand van onze B&B voor 1 of meerdere dagen (elektrische) fietsen te huren bij Mado bike center. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&B Berghs Buitenleven.

 

 


Golfen

Golfbanen in de buurt:

Golfbaan Oijense Zij in Oss is een karakteristieke, professioneel onderhouden, negen holes par-3 golfbaan.

Golf & Country Course Sint-Oedenrode heeft een 9 holes wedstrijdbaan (par 72), een 6-holes par 3 baan


Ontdek 's-Hertogenbosch

Visit Den Bosch. Gezellige straatjes, een historisch centrum met de machtige Sint-Jans Kathedraal. Het Museumkwartier, de Binnendieze en natuurlijk de local treat ‘Bossche Bollen’


Voorzieningen in de buurt

Tankstation

Supermarkt op loop afstand